Orde van Oranje Nassau is altijd opzoek naar nieuwe spelers die ons willen vergezellen.

Orde van Oranje Nassau.

Onze corporatie is ontstaan uit pure noodzaak, geen enkel andere Nederlandstalige corporatie geeft wat wij te bieden hebben; namelijk een no nonsense, doe wat je wilt corporatie binnen EvE online en in 0.0 (Null sec). Geen ander begrijpt zo goed als wij dat real life eerst komt en dat je niet altijd tijd hebt om (PvP) fleets te joinen of gewoon eens een keer wat isk wilt maken. Daarom hebben wij besloten een corporatie op te richten die dat wel kan bieden. Tevens zijn wij op dit moment, mede daarom, de grootste en snelst groeiende Nederlandstalige corporatie in EvE.

Onze corporatie is altijd op zoek naar Nederlands sprekende spelers !!
Jong, oud, noob, veteraan, actief, casual, alfa- of omega clone het maak ons niet uit als je maar de Nederlandse taal spreekt.

We hebben geen 24/7 online mentaliteit, vrouw en kinderen komen eerst, dan de hond, dan je schoonmoeder en de afwas. En als er wat tijd overblijft: EvE Online. We hebben geen verplichte CTA’s (Call To Arms) maar let wel dat de CTA’s er speciaal zijn om onze structures en systemen te beschermen. Verder mag je bij ons alles doen wat je wilt zolang het binnen de corporatie, alliance en coalitie regels valt.

Veteranen piloten zijn welkom.

Ben je een veteraan die in het verleden al EvE heeft gespeeld en ben je onlangs terug gekomen in EvE online dan ben je van harte welkom om onze corporatie te joinen. Wij zijn van alle markten thuis, pvp, exploring, (moon) mining, Productie, ratting en we zijn vooral een relaxte groep spelers.

Nieuwe spelers zijn welkom.

Ben je pas begonnen met EvE online en heb je behoefte aan begeleiding, geen probleem, dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij accepteren ook Alpha clones. Gezien wij in nul-sec spelen is het voor de nieuwe (alfa) spelers wat moeilijker om in het begin van zijn EvE avonturen te overleven en isk te maken in nul-sec, echter begeleiden wij onze nieuwe spelers op alle fronten en zullen er voor zorgen dat je je snel thuis voelt in onze corp en in nul-sec en kun je meteen van start om isk te maken en te PvPen.

Querious.

Onze corporatie is onderdeel van The Watchmen alliance en daarmee weer onderdeel van de Legacy coalitie. Dit bied voor ons als corporation veel voordelen op. The Watchmen is een laid back en vooral industrial alliance. Echter met de Legacy coalitie op de achtergrond hebben we toegang tot heel veel PvP fleets. Querious op zich heeft een goede liggen met aan de ene kant direct toegang tot high sec en de andere kant Delve waar op dit moment World War Bee II aan de gang is, dus genoeg PvP mogenlijkheden in de buurt.

In de Watchmen zijn meerdere NL talige corporaties, hiermee kunnen wij meer NL talige content aanbieden.

Catch.

Ook heeft The Watchmen SOV/space in Catch waar iedereen zijn “ding” kan doen.

Catch is Berucht als een van de bloedigste en meest verwarmde regio’s in alle 0.0 space en buur van Immensea, de thuisbasis van B-R5RB, de locatie van een van de grootste veldslagen in de geschiedenis van EvE online. De burgers van Catch zijn geen vreemden voor oorlog.

Kenmerken van Orde van Oranje Nassau :

 • Wij volgen NBSI (Niet Blauw, Schiet In-zicht) niet alleen in Catch/Querious maar in het gehele EvE Univers.
 • Wij houden ons op in de regio’s Catch en Querious.
 • Onderdeel van de Legacy Coalitie.
 • Laagdrempelige corp; we zijn geen doe dit, doe dat corp en hebben zeer zeker geen 24/7 mentaliteit.
 • Geen verplichte Ops, PvP en/of CTA’s.
 • Geen Killboard mentaliteit, het maakt ons niet uit of je wint of verliest in PVP.
 • Goede leiderschap en veteranen die je alles kunnen leren.
 • Volledig Nederlandstalige site met gidsen over alles wat met de corporatie en EvE te maken heeft.
 • Corp Buyback voor materials, moongoo, salvage, Abyss loot  en PI.
 • Nieuwe EvE Online en Alfa spelers zijn bij ons van harte welkom.
 • Eigen Moon-mining structures voor het mijnen van moongoo.
 • De enige Nederlandse corporatie met compleet Nederlandstalige gidsen.
 • Een levendige Discord server voor ‘out of game’ chat.
 • We hebben speciaal voor nieuwe EvE spelers ratting/mining en salvage schepen klaar liggen zodat je meteen bij ons met je avonturen kan gaan beginnen.
 • Populaire en veel gebruikte schepen zijn te koop via de corp.
 • Skill Guide voor de nieuwe spelers onder ons.

Wat “eisen” we van jou om te kunnen joinen:

Veel corporaties eisen van nieuwe spelers een minimum aantal SP (skill points). Zo zijn deze corporaties zeker dat jij als rekruut reeds een minimum aan ervaring hebt en de kans groter is dat je direct kan meedoen met hun activiteiten. Althans dat denken zij.. De kans bestaat dat je het minimum aantal SP hebt maar dat je alsnog hun doctrines niet kunt vliegen omdat je nu eenmaal andere zaken geskilled hebt. Dit zorgt alleen maar voor frustraties als (nieuwe) speler. De Orde van Oranje Nassau stelt dan ook GEEN eisen op gebied van SP. Wat wij wel ‘eisen’ is het volgende:

 • Dat alle nieuwe EvE spelers op zijn minst de career agents/missies heeft gespeeld zodat men de basics van EvE begrijpt en weet wat EvE te bieden heeft.
 • Dat onze nieuwe leden actief meedoen met de corp activiteiten en zich volwassen gedragen zowel ingame als op onze Discord en Teamspeak channel.
 • Dat je ook geintreseerd bent in PvP ! en niet alleen PvE.
 • Dat je als nieuwe speler voor onze en de alliance doctrines skilled zodat je ook mee kunt met PvP activiteiten.

Wat zijn dan die regels waar iedere speler zich aan heeft te houden:

 • Indien de Alliance een wardeclaration tegen zich krijg gaat het Wardec protocol van kracht, wat in het kort inhoudt dat je verplicht bent naar Catch te komen en je niet meer in high sec mag ophouden. Eenmaal in de corporatie wordt dit verder uitgelegd.
 • In het hele EvE Univers houdt je je aan de NBSI (Niet Blauw, Schiet In-zicht) regels. Bij overtreding van deze regels betaal je zelf de loss terug van je slachtoffer, indien dit niet gebeurt zal de corporatie dit voor je doen en wordt je uit de corporatie verwijdert !
  • Je mag niet op Blues schieten, tenzij hun eerst op jouw schieten (je eigen verdedigen mag uiteraard wel).
  • Cherry picking is niet toegestaan in Legacy Space !!
  • Een coalitie member een bounty op zijn hoofd zetten is uit den boze.
  • Moonmijnen mag gebeuren op eigen athanors of met toestemming van de eigenaar.
 • Wij hebben geen 24/7 online beleid, maar verwachten wel enige vorm van activiteit, mocht je door een of andere rede langere tijd niet online kunnen zijn dan meld dit even op Discord. Dit voorkomt dat je uit de corporatie gezet wordt (na 3 maanden niet actief, zonder opgaaf van rede kun je uit de corp gezet worden).
 • Wij zijn een ‘nette’ Nederlandse corporatie, dit houdt in dat je jouw mede spelers met respect behandel en de EvE Online – Terms of Service respecteert.
 • Gedraag je op onze communicatie middelen (Ingame chats, Teamspeak, Mumble en Discord), hou er rekening mee dat alles wat er gezegd of geschreven wordt altijd op een of andere manier weer terug komt naar de corporatie.
 • Alle corp members mogen (moon) minen op onze athanors echter is iedereen verplicht om wat je mijnt op onze Athanors terug te verkopen aan de corp. Hier haalt de corp zijn winst uit wat we nodig hebben om de rekeningen te betalen.

Hoe kom je in contact met ons:

Discord: Https://discord.gg/bxCPC6R
Ingame channel: NED-BEL Recruitment
Of mail (ingame) een van onze rekruters: Totallapje, Shinzoke of Burk Bonkers of Spymate.

CEO, Giand Amazone.