Orde van Oranje Nassau is altijd opzoek naar nieuwe spelers die ons willen vergezellen.

Orde van Oranje Nassau.

Onze corporatie is ontstaan uit pure noodzaak, geen enkel andere Nederlandstalige corporatie geeft wat wij te bieden hebben; namelijk een no nonsense, doe wat je wilt corporatie binnen EvE online en in 0.0 (Null sec). Geen ander begrijpt zo goed als wij dat real life eerst komt en dat je niet altijd tijd hebt om (PvP) fleets te joinen of gewoon eens een keer wat isk wilt maken. Daarom hebben wij besloten een corporatie op te richten die dat wel kan bieden. Tevens zijn wij op dit moment, mede daarom, de snelst groeiende Nederlandstalige corporatie in EvE.

Onze corporatie is altijd op zoek naar Nederlands sprekende spelers !!
Jong, oud, noob, veteraan, actief, casual, alfa of omega clone het maak ons niet uit als je maar de Nederlandse taal spreekt.

We hebben geen 24/7 online mentaliteit, vrouw en kinderen komen eerst, dan de hond, dan je schoonmoeder en de afwas. En als er wat tijd overblijft: EvE Online. We hebben geen verplichte CTA’s (Call To Arms) maar let wel dat de CTA’s er speciaal zijn om onze structures en systemen te beschermen. Verder mag je bij ons alles doen wat je wilt zolang het binnen de corporatie, alliance en NRDS regels valt.

Veteranen piloten zijn welkom.

Ben je een veteraan die in het verleden al EvE heeft gespeeld en ben je onlangs terug gekomen in EvE online dan ben je van harte welkom om onze corporatie te joinen. Wij zijn van alle markten thuis, pvp, exploring, (moon) mining, Productie, ratting en we zijn vooral een relaxte groep spelers.

Nieuwe spelers zijn welkom.

Ben je pas begonnen met EvE online en heb je behoefte aan begeleiding, geen probleem, dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij accepteren ook Alpha clones. Gezien wij in nul-sec spelen is het voor de nieuwe (alfa) spelers wat moeilijker om in het begin van zijn EvE avonturen te overleven en isk te maken in nul-sec, echter begeleiden wij onze nieuwe spelers op alle fronten en zullen er voor zorgen dat je je snel thuis voelt in onze corp en in nul-sec en kun je meteen van start om isk te maken en te PvPen.

Providence.

Wij spelen dus in nul-sec in de regio Providence
Providence is de afgelopen 10+ jaar bezet geweest door [CVA] en zijn coalitie partners en is daarmee ook de langst zittende alliance/coalitie in 1 en dezelfde regio. Natuurlijk het is waar dat ze een keer of 3 overlopen zijn en uit Providence zijn gegooid. Maar toch .. de coalitie is nooit gestopt te blijven bestaan en hebben zich ook altijd weer weten terug te vechten in Providence. (Dus ze doen toch wel iets goed). Van ouds her is [CVA] ook een role play alliance ! Vanaf hun begin zagen ze zichzelf als vertegenwoordigers van de troon van Amarr, vredestichters van Amarr lowsec, en maakten het hun missie om het gebied van piraten te ‘reinigen’ en veilig te houden. Later breidden ze deze visie niet alleen uit naar Amarr lowsec, maar ook Providence. Dit werd (en wordt) Operation Deliverance genoemd.

Nu is het interessante dat in de role play van CVA dus alleen op piraten geschoten werd, of te wel heb je niks verkeerds gedaan dan laten ze je met rust ! Dit staat bekend als het NRDS systeem. of te wel Not Red Don’t Shoot (niet rood, niet schieten). Er is veel te doen over deze NRDS regels, maar je moet het zien als een extra, door spelers gemaakte, laag of content. Het NRDS systeem brengt met zich mee dat ‘neutrals’ zich vrij kunnen bewegen door Providence. Voor veel spelers is dit de kans om kennis te maken met nul sec space zonder dat ze zich meteen bij een grote alliance moeten aansluiten. In de regel is het zo, hoe gek het ook klinkt, hoe meer neutrals er in Providence rond vliegen hoe beter. Zo blijven AMD’s hoog en is het goed voor de economie in Providence. Deze NRDS regels pas geheel bij de bij de visie van de corporatie, Immers willen wij iedereen (oud en nieuw) de kans geven het 0.0 leven onder de knie te krijgen.

Ook hier, met het naleven van de NRDS regels en het jezelf veilig houden in onze regio wordt je goed begeleid.

Amarr Victor !

Kenmerken van Orde van Oranje Nassau :

 • Wij volgen NRDS (Niet Rood, Niet Schieten) niet alleen in Providence maar in het gehele EvE Univers.
 • Wij houden ons op in de Providence Regio.
 • Laagdrempelige corp; we zijn geen doe dit, doe dat corp en hebben zeer zeker geen 24/7 mentaliteit.
 • Geen verplichte Ops, PvP en/of CTA’s.
 • Geen Killboard mentaliteit, het maakt ons niet uit of je wint of verliest in PVP.
 • Goede leiderschap en veteranen die je alles kunnen leren.
 • Volledig Nederlandstalige site met gidsen over alles wat met de corporatie en EvE te maken heeft.
 • Corp Buyback voor materials, moongoo, salvage, Abyss loot  en PI.
 • Nieuwe EvE Online en Alfa spelers zijn bij ons van harte welkom.
 • Eigen Moon-mining structures voor het mijnen van moongoo (elk weekend).
 • Ranking systeem en medaille ‘Prestatie’ systeem voor alle leden.
 • De enige Nederlandse corporatie met compleet Nederlandstalige gidsen.
 • Een levendige Discord server voor ‘out of game’ chat.
 • We hebben speciaal voor nieuwe EvE spelers ratting/mining en salvage schepen klaar liggen zodat je meteen bij ons met je avonturen kan gaan beginnen.
 • Elke week Triglavian Invasion fleets (Alfa friendly doctrine).
 • Populaire en veel gebruikte schepen zijn te koop via de corp.

Wat “eisen” we van jou om te kunnen joinen:

Veel corporaties eisen van nieuwe spelers een minimum aantal SP (skill points). Zo zijn deze corporaties zeker dat jij als rekruut reeds een minimum aan ervaring hebt en de kans groter is dat je direct kan meedoen met hun activiteiten. Althans dat denken zij.. De kans bestaat dat je het minimum aantal SP hebt maar dat je alsnog hun doctrines niet kunt vliegen omdat je nu eenmaal andere zaken geskilled hebt. Dit zorgt alleen maar voor frustraties als (nieuwe) speler. De Orde van Oranje Nassau stelt dan ook GEEN eisen op gebied van SP. Wat wij wel ‘eisen’ is het volgende:

 • Dat alle nieuwe EvE spelers op zijn minst de career agents/missies heeft gespeeld zodat men de basics van EvE begrijpt en weet wat EvE te bieden heeft.
 • Dat onze nieuwe leden actief meedoen met de corp activiteiten en zich volwassen gedragen zowel ingame als op onze Discord en Teamspeak channel.
 • Dat je ook geintreseerd bent in PvP ! en niet alleen PvE.
 • Dat je als nieuwe speler voor onze en de alliance doctrines skilled zodat je ook mee kunt met PvP activiteiten.

Wat zijn dan die regels waar iedere speler zich aan heeft te houden:

 • Indien de Alliance een wardeclaration tegen zich krijg gaat het Wardec protocol van kracht, wat in het kort inhoudt dat je verplicht bent naar Providence te komen en je niet meer in high sec mag ophouden. Eenmaal in de corporatie wordt dit verder uitgelegd.
 • In het hele EvE Univers houdt je je aan de NRDS (Not Red Don’t Shoot) regels. Bij overtreding van deze regels betaal je zelf de loss terug van je slachtoffer, indien dit niet gebeurt zal de corporatie dit voor je doen en wordt je uit de corporatie verwijdert !
  • Je mag niet op neutrals schieten, tenzij hun eerst op jouw schieten (je eigen verdedigen mag uiteraard wel).
  • Kill on Sight (KOS) spelers verschijnen KOS in de KOS-checker. Deze KOS spelers kun je ieder moment aanvallen.
  • Cherry picking is niet toegestaan in Providence en is een KOS offence !!
  • Een coalitie member een bounty op zijn hoofd zetten is een KOS offence !!
  • Moonmijnen mag gebeuren op eigen athanors of met toestemming van de eigenaar.
 • Wij hebben geen 24/7 online beleid, maar verwachten wel enige vorm van activiteit, mocht je door een of andere rede langere tijd niet online kunnen zijn dan meld dit even op Discord. Dit voorkomt dat je uit de corporatie gezet wordt (na 3 maanden niet actief, zonder opgaaf van rede kun je uit de corp gezet worden).
 • Wij zijn een ‘nette’ Nederlandse corporatie, dit houdt in dat je jouw mede spelers met respect behandel en de EvE Online – Terms of Service respecteert.
 • Gedraag je op onze communicatie middelen (Ingame chats, Teamspeak, Mumble en Discord), hou er rekening mee dat alles wat er gezegd of geschreven wordt altijd op een of andere manier weer terug komt naar de corporatie.
 • Alle corp members mogen (moon) minen op onze athanors echter is iedereen verplicht om wat je mijnt op onze Athanors terug te verkopen aan de corp. Hier haalt de corp zijn winst uit wat we nodig hebben om de rekeningen te betalen.

Hoe kom je in contact met ons:

Discord: Https://discord.gg/bxCPC6R
Ingame channel: NED-BEL Recruitment
Of mail (ingame) een van onze rekruters: Giand Amazone of Nlus

CEO, Giand Amazone.